Sluit venster
dinsdag 1 september 2015
Arthur&Willemijn meets Beyoutiefull

Welkom op onze nieuwe site! Zoals jullie misschien weten ben ik halverwege vorig haar gestart met mijn blog Beyoutiefull. Op deze blog deelde ik mijn persoonlijke verhalen, bijvoorbeeld over waar ik tegen aan liep en ervaringen die ik tegen kwam in de winkel. Ik heb veel reacties mogen ontvangen van vrouwen die zich daarin herkennen, waardoor mijn overtuiging vaak is bevestigd. Afgelopen seizoen hebben San en ik bedacht dat we hier meer mee willen doen en zo hebben we besloten om Arthur&Willemijn en Beyoutiefull samen te voegen.

Concreet betekent dit dat Beyoutiefull de belofte is die we doen als Arthur&Willemijn. We willen je de ruimte geven om jezelf te kunnen zijn en gaan graag de verbinding met je aan. Hieruit is de service identity styling voort gekomen waarbij wij jou helpen zodat jij met jouw kledingkeus kunt laten zien wie je bent.

Mijn blog, maar ook verhalen van Sander over bijvoorbeeld de inkoop en trends, vind je vanaf heden terug op de website van Arthur&Willemijn. Ook in kleur en vormgeving zul je waarschijnlijk een verandering ontdekken. De komende tijd zullen we veel aandacht aan onze nieuwe service besteden. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op onze stylingpagina...

Liefs Willemijn