Sluit venster
zondag 24 augustus 2014
De soul-mate check

Negen maanden had ik mezelf gegeven om te bedenken wat ik dan wilde. In die tijd stond er ook een reis gepland met Sander, mijn soulmate. Klinkt klef, maar zo voelt het echt.

Een reis om te kijken of we nog steeds soulmates zouden zijn na ruim 5 weken non stop op elkaars lip te zitten. En ik kan jullie vertellen inmiddels zijn we getrouwd en hebben we samen een prachtige zoon en dochter, het is dus goed gegaan (met ups en downs maar vooral heel veel plezier samen).

Wat tijdens deze vakantie ook bleek was dat mijn interesse in de zaak van Sander en zijn ouders, de Arthur&Willemijn Stores, groter was dan ik wilde toegeven.  Dit merkte ik doordat ik Sander vaak ondersteunde op de zaterdag en koopavonden. Het gaf mij veel energie, door met name de branche die constant in beweging is, de mooie producten maar bovenal het contact met de klant. Een prachtig bedrijf! Maar er ook gaan werken? En afhankelijk zijn van niet alleen je vriend maar ook van je schoonouders, dat beslis je niet zo maar…


Mensen die oprecht blij werden van het advies en gingen stralen voor de spiegel. Het laten inzien van hun sterke punten wat bij sommige tot tranen leidde maakte dat ik de keus heb durven maken. Inmiddels werk ik er nu al weer bijna 4 jaar en niet alleen een vent went maar ook mijn schoonouders ;-).

Liefs, Willemijn