Sluit venster
vrijdag 22 augustus 2014
Het roer om!

Ik ga het doen, zeg ik voor de honderdste keer tegen Sander, een blog starten, maar dan nu echt. Maandenlang heb ik mijzelf tegengehouden, natuurlijk onbewust, maar nu heb ik genoeg moed verzameld!

De weg naar Beyoutiefull begon eigenlijk 4 jaar geleden toen ik mijn avontuur startte bij Arthur&Willemijn. Na 10 jaar gewerkt te hebben in de personele dienstverlening moest ik mezelf kritisch in de spiegel aankijken en antwoord geven op de vraag die ik altijd anderen stelde:

'Waar word je echt blij van in je werk'? En mijn antwoord was kort maar krachtig: 'Eigenlijk niets met wat ik nu doe'. Omdat ik van mening ben dat als je het ergens niet meer naar je zin hebt je een stap moet zetten heb ik toen, na jaren trouw dienstverband (en enig beraad), mijn baan opgezegd bij de personele dienstverlener, niet wetend wat ik nu zou gaan doen. Er eerlijk bij te vertellen dat ik in de luxe positie verkeerde dat we het wel voor even met alleen het salaris van Sander zouden kunnen uithouden, en de arbeidsmarkt was toen nog anders dan nu.

Maar wat wilde ik dan wel? Want er moest wel wat nieuws komen… Even afhankelijk zijn van een man oké, maar voor een lange tijd, dat wilde ik als zelfstandige vrouw natuurlijk niet. Ik bedoel, het voelt toch anders hoor een eigen salaris, eigen auto, maar ja doen waar je niet gelukkig van wordt maakt het er ook niet leuker op....