Sluit venster
zaterdag 18 oktober 2014
Hoezo druk?!

Van de week las ik ergens een artikel over dat we het steeds jonger al druk hebben. Toen dacht ik, ja dat heb ik vroeger ook vaak gedacht. Maar waar was ik toen dan in hemelsnaam druk mee? Met name met niks doen denk ik…

Heerlijk was dat, maar als ik toen wist wat ik nu weet had ik nooit durven zeggen dat ik het druk had. Het grappige is ook dat ik nu nog steeds denk dat het niet nóg drukker kan zijn dan nu. Al heb ik nu denk ik echt ook wel gelijk :-).

Ik bedoel, Iselynn is er dan wel bij, maar mijn kleine mannetje gaat sinds kort voor twee ochtenden naar de speelzaal. Dus nu heb ik opeens weer twee ochtenden voor mezelf erbij. En om te knuffelen met Iselynn. RUST, tijd voor mezelf, 100% aandacht voor Iselynn. Hoe lekker… Maar dat valt dus vies tegen.

Als ik terugkom van het wegbrengen ga ik toch eerst een wasje draaien (ipv die cappuccino op de bank met de krant). Daarna wat boodschappen halen (ipv lekker kroelen met Iselynn). Dan is het alweer tijd om de hond uit te laten (ipv die tweede cappuccino dit keer met de nieuwe Linda.) om vervolgens het huis te gaan opruimen. Want wanneer moet het anders?

En als ik dan eindelijk met m’n poppetje en de inmiddels zeer verdiende cappu op de bang zit denk ik sh*t, ik ben te laat, moet NU Noah-Sem ophalen.

Hoe gaat dat als ik zo weer voor 100% aan het werk ben? Ach dat zien we dan wel weer. Gelukkig is het nu weer vroeg donker, zie je dat stof niet zo :-).

Liefs Willemijn

Ps, ik vraag me wel af of die nieuwe Look&Touch up wel haalbaar is voor jonge moeders… Tien minuten in de ochtend om je make up aan te brengen, da’s in mijn gezin al een hele uitdaging om te krijgen :-). Aan de andere kant moet ik het mezelf ook gunnen. 10 minuten, kom op, dat moet toch wel haalbaar zijn…