Sluit venster
vrijdag 28 oktober 2016
Monique in het zonnetje

Waarom zou je iemand opgeven om in het zonnetje te zetten? De man van Monique hoefde daar niet lang over na te denken: “omdat ik zo trots op haar ben!” Wat geweldig dat hij haar wil laten ervaren hoe mooi hij haar vind. Vandaag stellen wij je graag voor aan Monique.

Monique heeft begin dit jaar haar maagbandje laten verwijderen (i.v.m. met complicaties) waarna ze een maagverkleining heeft gekregen. De artsen hadden nooit verwacht dat het zo snel, zoveel resultaat zou hebben. Ze is namelijk in een half jaar tijd al 25 kilo afgevallen! Het roer is helemaal om en ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. Graag zou ze nog een paar kilootjes kwijt willen maar eigenlijk is haar doel al bereikt: het is goed zo! Een resultaat waar je onwijs trots op mag zijn. En hoe fijn is het dat je dan zo’n lieve man hebt die jou een plaatsje in de spotlights geeft.

Monique: "wat was ik overrompeld maar ook zo vereerd. Het is soms confronterend om mijn nieuwe "ik" ook werkelijk te zien in de spiegel. De dag van de show was ontzettend gezellig met nog even alles passen, lekker samen eten en proosten op een goede show. Jullie gaven ons een geweldige boost om te gaan lopen maar wat kreeg ik het net voor de show Spaans benauwd, maar het overweldigende applaus bezorgde me wel een kick en ja dit is mijn nieuwe "ik"... Dus wil "ik" mijn super schat en jullie ontzettend bedanken voor dit gave evenement. Als ik nogmaals gevraagd zou worden om mee te lopen zou ik zeker weer mee doen."

 

 

Ben je geïnspireerd? Lijkt het je leuk om zelf ook eens een workshop Identity Styling te volgen of ken je iemand die een momentje voor zichzelf verdiend? Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug:

 

Bel mij terug over Identity Styling

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.

Ongeldig e-mail adres.

Opmerkingen is niet ingevuld.