Sluit venster
vrijdag 3 november 2017
Anita in het zonnetje

De man van Anita had met haar aanmelding één vooropstaand doel: haar zelfvertrouwen een boost geven. “Anita is een sterke vrouw die al veel meegemaakt heeft. Door ziekte is haar lichaam veranderd en zij kijkt zo anders in de spiegel dan hoe ik haar zie. Ze verdient het om zelf weer te ervaren hoe mooi zij is.” 

Voor de tweede keer is Anita door ziekte in een rolstoel terecht gekomen maar vastberaden vertelde zij ons dat zij de modeshow zou gaan lopen. Helaas is dat niet gelukt – maar ze zou hoe dan ook mee doen. Aan ons de taak om tijdens de modeshow haar rolstoel te laten verdwijnen, het ging immers om Anita zelf!

“Staan en lopen is mijn toekomst, niet de rolstoel. Daarom wilde ik niet anders dan “normaal” op de foto te staan. Als ik nu de foto’s terug zie word ik er nog emotioneel van. Uit de rolstoel klimmen is wat ik wil maar nog niet bereikt heb. Gelukkig brengt elke dag mij (letterlijk) weer een stapje dichterbij,” vertelt Anita.

“Wat was het fantastisch om de modeshow als zonnetje mee te maken. Ik heb wat overwonnen door in de rolstoel, op ooghoogte, zoveel mensen voorbij te rollen maar ik heb ervan genoten en dat doe ik nog steeds. Een onvergetelijke ervaring door de bijzondere BE-YOU-TIE-FULL visie van Arthur&Willemijn. Bedankt voor deze kans en voor jullie goede zorgen.”

 

 

Ben je geïnspireerd? Lijkt het je leuk om zelf ook eens een workshop Identity Styling te volgen of ken je iemand die een momentje voor zichzelf verdient? Klik hier voor meer informatie of vul onderstaand formulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug:

Bel mij terug over Identity Styling

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.

Ongeldig e-mail adres.

Opmerkingen is niet ingevuld.