Sluit venster
vrijdag 27 oktober 2017
Madelon in het zonnetje

Het is oktober, de maand die wereldwijd in het teken staat van borstkanker. En daarom voor Madelon een heel bijzonder moment om nog eens in het zonnetje gezet te worden. Madelon heeft zichzelf aangemeld om mee te lopen met de modeshow: “In 2016 was ik borstkanker patiënt palliatief niveau drie. Eigenlijk geen kans op genezing maar laat ik nu net de uitzondering op de regel zijn.”

“Vorig jaar kreeg ik in oktober mijn laatste chemokuur en de uitslag dat alle uitzaaiingen waren verdwenen. Er kon dus een operatie volgen. Nu mag ik eindelijk zeggen dat ik borstkanker heb gehad. Dat ik nu in de maand van borstkanker nog een keer in het zonnetje gezet wordt, past mij mooi om weer een deel af te sluiten. Net als ieder ander kom ik ooit te overlijden en net als ieder ander heb ik nu geen idee wanneer. Dat was een jaar geleden wel anders. Maar ik bleef positief en heb het tegendeel bewezen!”

Madelon is nu keihard aan het revalideren. “Ik ben super trots op mijzelf,” vertelt zij. “Fysiek gaat het langzaam bergopwaarts maar mentaal valt het soms niet mee. Ik heb veel te verwerken en voel mij soms niet goed begrepen. Meedoen met de modeshow was voor mij daarom ook een mooi moment om mijzelf aan iedereen te laten zien. En ook al was het erg vermoeiend, ik had het niet willen missen! In mijn gesprek met Willemijn vertelde ik dat ik door mijn ziekte een jaar van mijn leven kwijt ben. Daarop antwoordde Willemijn dat ik het misschien moest omdraaien: dat ik juist een jaar en meer erbij heb gekregen. Die omdenker had ik op dat moment nèt even nodig. Nog voor de modeshow begon, was deelnemen voor mij dus al een succes!”

Wij hebben Madelon leren kennen als een rustige en lieve vrouw, maar de kritische blik waarmee zij nu in de spiegel kijkt klopt helemaal niet met hoe wij haar zien. Wat een voorrecht om haar weer te mogen laten ervaren hoe mooi zij is!

 

 

Ben je geïnspireerd? Lijkt het je leuk om zelf ook eens een workshop Identity Styling te volgen of ken je iemand die een momentje voor zichzelf verdient? Klik hier voor meer informatie of vul onderstaand formulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug:

Bel mij terug over Identity Styling

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.

Ongeldig e-mail adres.

Opmerkingen is niet ingevuld.