Sluit venster
vrijdag 8 december 2017
Sindy in het zonnetje

“Sindy is een lieve vriendin en zorgzame moeder,” vertelt Jantine. “Ze staat altijd voor je klaar, ondanks dat zij zelf ook veel te verduren heeft. Ik vind het knap hoe zij alle ballen hoog houdt. Zoals de zorg voor haar ouders en haar eigen gezin, een drukke baan maar ook sporten in de sportschool of een stuk fietsen.”

Sindy is werkzaam bij een bank, een wereld waarin kleding meestal sterke kaders kent. Privé lukt het Sindy prima om een goede stijl te vinden terwijl zij daar niet eens per se heel bewust mee bezig is. Zakelijk is een heel ander verhaal: vanuit werk is er altijd een bepaalde verwachting van hoe zij eruit zou moeten zien. Daarom is het een mooie uitdaging om Sindy te laten zien hoe je ook dan een vertaling naar jezelf kan maken. Samen stelden we sets samen met een representatieve uitstraling zonder dat de eigen stijl van Sindy verloren ging.

“Ik schrok! Mijn lieve vriendin had mij opgegeven voor een modeshow en ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan moest vinden...” vertelt Sindy. “Ik houd er namelijk niet zo van om in het middelpunt te staan maar afzeggen kon natuurlijk ook niet.” Twijfelachtig kwam Sindy naar ons kennismakingsgesprek met Willemijn. “Zij was erg begripvol en voelde meteen aan wat ik wilde. Samen namen we de pasvormen en kleuren door vol waardevolle tips!”

“De keer dat wij elkaar daarna zagen was de doorpasavond, samen met alle andere modellen: stuk voor stuk mooie en interessante dames met allemaal een indrukwekkend verhaal. De sets die voor mij klaar lagen zou ik normaal gesproken nooit zelf uitkiezen maar het paste mooi bij mijn vernieuwde ik. De modeshow was spannend, indrukwekkend en bovenal superleuk om aan deel te nemen. Iedereen kreeg er vleugels van, zoveel positieve energie! Ik wil alle medewerkers van Arthur&Willemijn bedanken voor een onvergetelijke avond. Het heeft mij veel mooie, nieuwe inzichten gegeven en de variatie in mijn kledingkast is vergroot. En dat terwijl het toch nog steeds past bij wie ik ben, thanks!”

 

Ben je geïnspireerd? Lijkt het je leuk om zelf ook eens een workshop Identity Styling te volgen of ken je iemand die een momentje voor zichzelf verdient? Klik hier voor meer informatie of vul onderstaand formulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug:

Bel mij terug over Identity Styling

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.

Ongeldig e-mail adres.

Opmerkingen is niet ingevuld.