Sluit venster
vrijdag 31 maart 2017
Goh, eigenlijk mag ik er best zijn!

Inmiddels zijn we zeven weken verder sinds de start van de Beyoutiefull Lifestyle Change. Als we vragen hoe het met Arja gaat krijgen we trots “goed!” te horen. “Aan de spierpijn ben ik inmiddels gewend.Het sporten gaat lekker en Joost leert mij voor het maximale te gaan. En aangezien er geen klok in de trainingsruimte hangt ben ik ook veel meer in het moment. Wat een luxe zo’n personal trainer. Joost daagt mij uit om mijn grenzen op te zoeken. Elke training is anders en ik merk dat ik sterker word. Ik probeer echt alles eruit te halen maar toch blijft het moeilijk inschatten wat de veranderingen zijn. Want ik loop nog steeds te hijgen en te puffen haha!”

 

 

"Soms sta ik wel ineens

met koekkruimels

in mijn mond (oeps!)..."

 

Bij de start van de Beyoutiefull Lifestyle Change hebben we samen een heel duidelijk doel gesteld: een fitter leven dat bepaald wordt door een andere levensstijl. Het gaat om goed voor jezelf zorgen. “Het is een hele andere mind-set dan ik gewend was” vertelt Arja. “Het laat zien dat je alles in de hand hebt. Ik eet nu al zes weken zonder (of zo min mogelijk) extra toegevoegde suikers. Als ik eraan denk dat ik vroeger soms al om half zeven m’n eerste Cola Light dronk en alles extra zoette... Een wereld van verschil! Natuurlijk kostte het mij moeite om dit te veranderen en soms sta ik ineens met koekkruimels in mijn mond (oeps!). In het begin stond ik wat langer in de keuken maar ook daar vind ik nu mijn draai in. Het scheelt ook dat ik de tijdstippen waarop ik eet meer plan waardoor ik in het moment minder in de verleiding kom. Dat doe ik bijvoorbeeld ook door altijd een appeltje in mijn tas mee te nemen” En dat Arja inmiddels al elf kilo is afgevallen is natuurlijk een geweldig resultaat van deze mind-set verandering!

Deze week kwam Arja bij ons langs voor een uitgebreid kleuradvies. Het is een feit dat de ene kleur meer voor je doet dan een andere kleur. Dit heeft te maken met de pigmentatie van de huid. Samen ontdekten wij voor Arja het kleurtype zomer. Naast dat het goed is om te weten welke kleuren het meest voor je doen heeft kleur ook een emotionele betekenis. Zo kan het zijn dat je een kleur niet zo mooi vindt omdat je daar een bepaalde associatie mee hebt. We hebben de vertaling gemaakt om juist de kleuren die zij mooi vindt en graag draagt, draagbaar te maken zodat Arja gaat stralen! Over een paar weken volgen nog een pasvorm-, stijl-, make-up en haarworkshop.

Arja zit steeds lekkerder in haar vel. “Ik stond laatst voor de spiegel en zei tegen mijn man ‘goh, eigenlijk mag ik er best wel zijn!’ Hij vertelde me dat hij dat al veel eerder had gezien ;-) ”

Arja van Velzen is de winnares van onze Beyoutiefull Lifestyle Change®. Zij gaat gedurende een half jaar de uitdaging aan om nog meer uit zichzelf te halen door middel van verschillende 1-op-1 workshops op het gebied van styling, haar en make-up en wekelijkse sportactiviteiten. De finishlijn is de modeshow in augustus waar zij één van onze modellen zal zijn. Hoe het met haar gaat op de weg daarnaartoe kan je volgen op de blog waar zij zo nu en dan haar verhaal met jullie zal delen.