Sluit venster
vrijdag 21 juli 2017
In bikini aan het Henschotermeer

Als wij Arja bellen voor een nieuwe Beyoutiefull Lifestyle Change® update ligt zij, heel stoer, voor het eerst in een bikini(!) aan het Henschotermeer. “Ik heb een mooie bikini gekocht en ik voel mij goed. Als ik dit uitstel tot ik volledig tevreden ben, dan zou ik nog heel lang moeten wachten: je blijft altijd kritisch.”

Over een maand is het Beyoutiefull traject voltooid en tot die tijd staat Arja al voor de eerste uitdaging om zichzelf te bewijzen. Door de vakantie ziet zij haar personal trainer namelijk vijf weken niet. “Joost en ik hebben afgesproken om af en toe te bellen maar ik zal nu mijzelf moeten blijven motiveren. Ik denk dat ik de weegmomenten ga missen, die zijn voor mij een stok achter de deur. Toch maakt dit mij heel bewust van het feit dat ik dit zelf moet doen. Want ik doe het ook vóór mijzelf. Dat probeer ik elke dag te herhalen als een soort mantra: ik zorg goed voor mijzelf en het gaat niet om het cijfertje op de weegschaal.

Nu op zo’n mooie zomerse dag aan het strand is de verleiding groot om even met de kids een ijsje te halen. Om mijzelf te beschermen neem ik al een tas vol worteltjes en fruit mee. Natuurlijk kan ik er ook voor kiezen om een ijsje te nemen. Maar dan bedenk ik wel dat het in balans moet zijn met de rest van mijn voeding van vandaag, gisteren en morgen.

Ik ben altijd zo gewend geweest om naar iemand anders te luisteren door dieetboeken te lezen en afslankprogramma’s te volgen. Nu bepaal ik het zelf en dat maakt dat ik elke dag weer heel bewust de keuzes maak. En dat maakt dat ik geniet, ook zeker op zo’n zonnige dag als vandaag!” 

 

Arja van Velzen is de winnares van onze Beyoutiefull Lifestyle Change®. Zij gaat gedurende een half jaar de uitdaging aan om nog meer uit zichzelf te halen door middel van verschillende 1-op-1 workshops op het gebied van styling, haar en make-up en wekelijkse sportactiviteiten. De finishlijn is de modeshow in augustus waar zij één van onze modellen zal zijn. Hoe het met haar gaat op de weg daarnaartoe kan je volgen op de blog waar zij zo nu en dan haar verhaal met jullie zal delen.