Sluit venster
vrijdag 25 augustus 2017
Terugblikken met Arja!

Een half jaar geleden is Arja gestart met de Beyoutiefull Lifestyle Change® en wat is de tijd voorbij gevlogen! Naast alle workshops van coaches en sportieve trainingen van Joost hebben wij regelmatig even telefonisch contact gehad om te horen hoe het met haar ging. Wat zijn wij ontzettend trots op haar!

 

Arja ging de uitdaging aan om nog meer uit zichzelf te halen met een persoonlijk doel voor ogen: een fitter leven dankzij een andere levensstijl. Enthousiast vertelt Arja wat een mooie vernieuwing zij ondergaan heeft. “Wat een eye-opener is dit geweest! In het begin is het natuurlijk best wel spannend, wat ga ik aan? En: kan ik dit? Je weet niet wat je te wachten staat en dat maakt voor mij meestal dat ik uiteindelijk besluit zulke trajecten niet aan te gaan. Ik denk nog regelmatig “wauw, dat ik deze kans gekregen hebt!”. Daar ben ik zo dankbaar voor.”

“Ik liep altijd te rommelen met mijn gewicht: ik volgde diëten en viel kilo’s af maar hield dat nooit vol en dan kwam ik weer op mijn oude gewicht terecht. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding en beweging. Ik bepaal nu zelf wat ik eet en niet eet maar ben ook bewust met sporten bezig. Het belangrijkste voor mij is om naar het complete plaatje te kijken en de lange termijn voor ogen te houden. Daarmee bedoel ik een gezonde levensstijl waarbij ik goed voor mijzelf zorg. En dat je dan de wijzer van de weegschaal ook nog omlaag ziet gaan is een geweldig resultaat! Nu de Beyoutiefull Lifestyle Change® is afgerond ga ik zelf verder met de personal training bij Joost. Van te voren dacht ik dat het een luxe was om een personal trainer te hebben maar ik zou willen dat ik dit veel eerder ontdekt had. Het is het geld echt waard!”

“Ook ben ik anders in de spiegel gaan kijken. Natuurlijk blijf je altijd kritisch maar maatje 36 hoef ik echt niet te passen. Door de workshops pasvorm, kleuradvies, styling en visagie heb ik geleerd te laten zien wie ik ben. Hoe ik mijn sterke punten kan benadrukken en daar word je blij van! Het is ook bijzonder om met moodboards aan de slag te gaan. Daar komt dus ook zomaar een andere kant van mij naar voren die ik nu durf te gaan laten zien. Vanavond tijdens de modeshow draag ik bijvoorbeeld een knalrood jurkje, dat ik zelf heb uitgezocht. Mijn vernieuwde ik voelt goed en dat mag iedereen zien!”

 

Ga net als Arja de uitdaging aan en haal het beste uit jezelf! Beyoutiefull is jezelf durven vernieuwen. Door soms eens buiten je comfort zone te gaan kan je nog meer uit jezelf halen. Wat is jouw persoonlijke doel? Lekker in je vel zitten, je oude broek weer passen, tevreden in de spiegel kijken? En hoe komt het dat dit eerder misschien nog niet gelukt is? Maak kennis met de Beyoutiefull Lifestyle Change® door een inspirerend introductiepakket. Jouw droom wordt een doel en wij geven jou een springplank om dit te realiseren.

We maken graag kennis met jou tijdens een gratis persoonlijk intakegesprek. Ben je enthousiast en klaar om de uitdaging aan te gaan? Kies dan je voor een maand Beyoutiefull Lifestyle Change® introductie (totale kosten €150,-). Door inspiratiemeetings onder begeleiding van diverse coaches krijg je nieuwe inzichten en stimulans om jouw doel te bereiken (inclusief een gratis workshop moodboards maken!). Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak met Joost (06 4837 4377).